ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Τα μέλη της Βιομηχανικής Περιοχής Φρενάρου δικαιούνται να επωφεληθούν ευνοϊκά από τις υπηρεσίες που παρέχονται από εμάς δωρεάν ή / και σε προνομιακούς ρυθμούς, να λάβουν μέρος στις οργανωμένες εκδηλώσεις, να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά τους, να ξεκινήσουν ή να συμμετάσχουν στη συζήτηση διαφόρων θεμάτων σχετικά με τη δραστηριότητα και τα ενδιαφέροντά τους κ.λπ..

Μάθετε περισσότερα.

Our - Latest Projects

Best Works

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Here you can find everything about us

About us

Frenaros Industrial Area unites more than 30 businesses from different industries with the main purpose to build a beneficial environment for development.

Learn More

Εδώ μπορείτε να βρείτε τον κατάλογο με τα μέλη της Βιομηχανικής Περιοχής Φρενάρου. Κάντε κλικ στοΚΑΤΑΛΟΓΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ.

Τα μέλη της Βιομηχανικής Περιοχής Φρενάρου δικαιούνται να επωφεληθούν ευνοϊκά από τις υπηρεσίες που παρέχονται από εμάς δωρεάν ή / και με προτιμησιακούς συντελεστές. Μάθετε περισσότερα ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ.

Τα μέλη της Βιομηχανικής Περιοχής Φρενάρου δικαιούνται να επωφεληθούν ευνοϊκά από τις υπηρεσίες που παρέχονται από εμάς δωρεάν ή / και σε προνομιακές τιμές.
Μάθετε περισσότερα στιςΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Ωφελήματα για την Βιομηχανία σας

Τα μέλη της κοινότητας της Βιομηχανικής Περιοχής Φρενάρου έχουν πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες, εμπορικές εκθέσεις, εκδηλώσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Τι βιομηχανίες περιλαμβάνονται

Έχουμε μέλη απο διάφορες βιομηχανίες – κατασκευαστική βιομηχανία, τροφιμα και ποτά, γεωργικά προϊόντα κ.λπ.

Διεθνής συμμετοχή

Η φιλοδοξία μας είναι να οικοδομήσουμε ισχυρές σχέσεις με εξειδικευμένα βιομηχανικά επιμελητήρια και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για αμοιβαίο όφελος των επιχειρήσεων.

Προώθηση της Βιομηχανικής Περιοχής Φρενάρου

Ο κύριος στόχος είναι να προωθηθεί η επαρχία και να υποστηριχθεί η επιχειρηματικότητα, δημιουργώντας μια πλατφόρμα για να προσεγγίσει για περαιτέρω ανάπτυξη νέων εργασιών.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια κοινότητα απο βιομηχανίες απο την Βιομηχανική Περιοχή Φρενάρου με κύριο στόχο να αναπτυχθεί ένα ευεργετικό περιβάλλον για άλα τα μέλη και να τους υποστηρίξουμε σε όλο τον επιχειρηματικό κύκλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • ΑΝΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    PRIMO cleaning products, πρόεδρος Βιομηχανικής Περιοχής Φρενάρου

    Η Βιομηχανική Περιοχή Φρενάρου βρίσκεται στο επίκεντρο της βιομηχανικής δραστηριότητας της Επαρχίας Αμμμοχώστου, φιλοξενεί πέρα των 50 βιομηχανίων απο διαφορετικούς τομείς. Η ραγδαία ανάπτυξη από τα προηγούμενα χρόνια αποτελεί εγγύηση για ένα επιτυχημένο μέλλον.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΤΗ

    FAME kitchens, Γραμματέας Βιομηχανικής Περιοχής Φρενάρου

    Αξιοποιούμε το διαδίκτυο δημιουργώντας δυναμική παρουσία της Βιομηχανικής Περιοχής Φρενάρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρέπει να αποκτήσουμε γρήγορα αντανακλαστικά, να γίνουμε αποτελεσματικοί και να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα της νέας αυτής πραγματικότητας.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Free Quote

Τα μέλη της ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥ δικαιούνται να επωφεληθούν ευνοϊκά από τις υπηρεσίες που παρέχονται από εμάς δωρεάν ή / και σε προνομιακές τιμές, να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις, να λαμβάνει πληροφορίες για την δραστηριοτητά τους, να ξεκινήσουν ή να συμμετάσχουν στη συζήτηση διαφόρων θεμάτων σχετικά με τη δραστηριότητα τους και τα ενδιαφέροντά τους κ.λπ.

Επικοινωνήστε μαζί μαςΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες των μελών και συνεργατών μας για να πάρετε περισσότερς πληροφορίες.